Welkom bij Chiodo Marketing

Mijn naam is Mark van ‘t Spijker en met Chiodo Marketing wil ik de online marketing partner zijn voor MKB ondernemers en marketeers die kennis, tijd en handen te kort komen voor hun digitale ambities.

Ja, ik wil kennismaken

Onze wereld verandert. Het gaat sneller dan ooit tevoren. De digitale transitie is de grootse verandering van en voor deze tijd. 

Bestaande bedrijfsmodellen en consumentengedrag veranderen in een razend tempo.  Als ondernemer en marketeer dien je hier op in te spelen en moet je jezelf continue willen en kunnen aanpassen aan de wensen van je doelgroep.

Gehele ketens en bedrijven worden opnieuw gevormd. De digitale transitie raakt iedere speler in de keten.

Al die veranderingen bieden ook nieuwe kansen.  Elke dag worden we uitgedaagd en hebben allemaal de kans om nieuwe ideeën te ontdekken en te leren.

De wereld is in beweging. Zullen wij samen meebewegen?

Om het beste resultaat voor mijn klanten te behalen focus ik mij op 4 kanalen; zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren, e-mail marketing automation & social media marketing. Met deze 4 kanalen kan ik inspelen op elke fase waar een klant zich begeeft. Zo is het mogelijk om nieuwe klanten te bereiken (organisch en betaald) en om meer omzet behalen uit je bestaande klanten (social media & e-mail marketing). 

Daarom ben ik Chiodo Marketing gestart en maak ik graag kennis om jullie ambities te horen en om te zetten naar concrete marketing inspanningen.